Menu Fermer

De CLCV (Consommation Logement Cadre de Vie) is een Franse consumentenvereniging met een vestiging in de Vendée. Maria Jacobs werkt hier sinds twee jaar als juriste. Zij komt uit Nederland maar woont al 20 jaar in Frankrijk, waar zij rechten studeerde. Zij kan u helpen met alles wat betrekking heeft op het consumentenrecht wanneer het bedrijf waarmee u een geschil heeft in Frankrijk gevestigd is : een telefoonprovider, een garage, een bank, een verzekering, een aannemer, een loodgieter, een schilder, een klusjesman, nutsvoorzieningen, etc.

Wij helpen onze leden met het schrijven van een aangetekende brief en mocht dit niet voldoende zijn dan nemen we contact op met de tegenpartij. We proberen de gang naar het gerecht te voorkomen en kunnen u sowieso daarin niet bijstaan.


U kunt ons bereiken door te mailen naar juridique@clcv85.com. Als u uw geschil samenvat zullen wij u vervolgens antwoorden en zeggen of we u kunnen helpen. Mocht dit het geval zijn dan dient u lid te worden van de vereniging, het lidmaatschap kost 36 euro, elk dossier kost vervolgens 40 euro. We zullen u dan het inschrijfformulier sturen.

Façade bâtiment CLCV Vendée
CLCV Vendée – La Roche-sur-Yon